16.10.2023 10:33
Nurmijärven Yleisurheilu ry

Harrastekoordinaattorin esittely /Nurmijärven Yleisurheilu Ry

Heippa kaikille! ¬†ūüėä

Olen Viivi Avikainen ja aloitin lokakuussa Nurmijärven Yleisurheilun harrastetoiminnan koordinaattorina. Vastaan siis jatkossa harrastetoiminnan suunnittelusta ja kehittämisestä, kuten lasten liikuntaleikkikouluista ja yleisurheilukouluista.

Tavoitteenamme on saada kasvatettua lasten ja nuorten ryhmiä sekä lisätä myös aikuisille harrastetoimintaa!

Olen kotoisin Itä-Suomesta ja koulutukseltani olen Liikuntaneuvoja ja Ammattivalmentaja. Liikunta-alalla olen tehnyt monipuolisesti töitä vuodesta 2010 lähtien, mm. kuntokeskuksissa, urheiluopistoissa, urheiluseuroissa ja myös yksityisyrittäjänä. Päätin myös hiljattain pitkän urheilu-urani 100m aitajuoksijana, jossa ylsin yhteen arvokisaan ja maaotteluihin.

Asun tällä hetkellä Helsingissä ja käyn viikoittain Klaukkalassa. Toimistomme sijaitsee yleisurheilukentän lähellä, osoitteessa Lepsämäentie 1.  Teen osittain myös etätöitä, joten jos sinulla on asiaa toimistolle,  kannattaa ensin varmistaa, että olen paikalla ! :)

Toivon, että olet minuun yhteydessä matalalla kynnyksellä, mikäli mielessäsi on jotain harrastetoimintaan liittyvää asiaa, toiveita saa myös ehdottaa! Käyn tämän syksyn aikana vierailemassa lasten liikuntaleikkikouluissa ja yleisurheilukouluissa, jossa saatammekin jo törmätä!

Helpoiten tavoitat minut arkisin klo 10-16 numerosta 04578398850 tai sähköpostitse viivi.avikainen@nyu.fi

Eikun sporttista syksy√§ kaikille ja toivottavasti treenit ovat l√§hteneet mukavasti liikkeelle! ūüėä